Geslaagde informatiebijeenkomst voor omwonenden Van LieflandPARK

Op woensdag 26 oktober ontvingen we op ons kantoor aan de Bemuurde Weerd 25 omwonenden van het Van Lieflandpark. Ontwikkelaar Taco Meerpoel van DAO en projectmanager Jurriaan Horseling van de gemeente gaven een korte toelichting op de huidige stand van zaken van het project, waarna alle aanwezigen zich over de plankaarten en de enquête bogen. Daar kregen ze ook tekst en uitleg bij de plannen van Roel van Drongelen van bouwend ontwikkelaar Thunnissen en Jeroen Atteveld van Heren5 architecten. De omwonenden hadden onder meer vragen over de architectuur van de huizen, de randen van het nieuwe Van LieflandPARK, de afwatering van het plangebied, het parkeren van nieuwe bewoners en de inrichting van het park.

Alle suggesties en opmerkingen zullen worden meegenomen in de verdere uitwerking van de plannen. Daarna volgt nog een bestemmingsplanprocedure. De verkoop van het Van LieflandPARK start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2017 en de bouw eind 2017.

 

Team Van LieflandPARK:

DAO Projectontwikkeling, ontwikkelende bouwer Thunnissen, Heren5 Architecten, landschapsarchitecten Carve, bureau Dietz Communicatie en bureau Nieman)

http://vanlieflandpark.nl

 

foto-1-vllpfoto-5-vllpimg_3767img_3776